akersberga.se

akersberga.se är ju en riktigt bra adress om man bor i Åkersberga. Just nu frågar vi oss hur bra du tycker att den är? Vill du ha en egen akersberga.se epostadress? Om du tycker det, och är beredd att betala 49 kr i månaden eller 499 kr om året för den kan du lämna din intresseanmälan med formuläret här bredvid.

OBS! Detta är endast en intresseanmälan. Du binder dig inte till någonting och det kommer inte skapas någon epostadress.

Finstilt

Det är lite svårt att veta hur den här tjänsten skulle kunna se ut, men jag kan tänka mig att det kan finnas någon typ av begränsning avseende hur mycket utrymme som ska ingå. I dagsläget ligger de allra flesta under 1 Gb utnyttjad utrymme, så kanske gränsen ska vara 2 Gb, med möjlighet att köpa till mer om man behöver.

Jag tror att utvärderingen av detta kommer vara klar under 2017, kanske fram emot hösten. Då vet jag hur intresset är. Om det inte finns intresse så rullar akersberga.se vidare som tidigare, men utan support och garantier. Finns det ett tillräckligt stort intresse så kommer jag tillbaks med instruktioner till alla som anmält intresse.

Intresseanmälan